Innbunden

Ja jag känner mig nästan inbunden. Nyinflyttad och förkyld- Inbunden i mig själv. Allting som jag ville göra…Är absolut inte kört. Men det är så typiskt, med förkylning så känns det lätt på det viset.

Jag försöker vara tålmodig med familjen och mina drömmar. Glädjen borde vara på max men den är inte det. Men jag accepterar mycket och tänker att det inte är för evigt. Jag ser framåt. Nu väntar många härliga besök till helgen för att inte tala om mitt äventyr som startar om en månad. En, på många sätt, drömtjänst – mer om det snart.

Ni blir inte utan bilder från min nya tillvaro. Såhär bor vi, vid vattnet. Ja, det är verkligen en dröm. Häng med familjen på äventyr i Stockholm!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.