Framgång stavas logistik

Iallafall när man tänker på en flytt långväga. Som given ”organiserare” så har jag idogt knåpat ihop en planering. Vi jobbar på, dag för dag med målet att hinna med en lastbil nästa helg. JO klart vi gör, det är ju jag som hämtar ut den och kör. Så tidsmåttet borde inte stå oss emot.

Nu känns det jättebra att komma iväg och vi båda gör en otroligt offensiv satsning på den stora marknad som finns, med begränsat spelutrymme. För varje människa som säger att det kan vara svårt eller tufft i scenkonst och filmbranschen – Jo jag vet. Och varenda liknande replik är som att lägga ytligare en pinne på den brinnande konstnärselden som aldrig har brunnit såhär starkt förut. Hos mig finns inga tvivel.

Keep on working.

Ps. Eftersom att rutinerna helt vänts upp och ner nu så uteblir mitt bloggande till och från och blir därför lite mer sporadiskt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.