Kaos, Kaos och åter kaos

Nu måste det bara flyta. Packning, jobb, ansökningar av jobb och familjen – med Luna i spetsen. Det är inte utan att man tittar på alla kartonger och smått påbörjade projekt för att inse att det är Kaos – Flyttkaos.

Hur gör man det det här? De stora förväntningarna blandas med stressen över att; Hinna i tid, vara i tid och leva i sin tid. Trots att vi har ett gediget arbete bakom oss med minutiös planering in i minsta detalj så kommer ändå oron; Har vi tänkt på allt?

Det är en ganska stor och logistiskt komplicerad operation att inte bara byta stad utan dessutom flytta mer än 40 mil med pick och pack, företag och en relativt nykläckt bebis. Receptet stavas planering, uthållighet och en himla bra co-driver i form av min sambo Stina.

På riktigt, vi kämpar så tänderna ilar och tårna skakar. Vi vill ju att familjen skall ha det bästa. Det är en utmaning. Det är många nära och kära som vill lägga sina kärleksfulla och varma händer omkring Luna. Det är så fint. Många har dem varit, familj och vänner som bott nära och verkligen värmt i sin kontakt med vår dotter. Jag hoppas bara att dessa eldsjälar förstår sin betydelse och at det INTE beror på dem att vi flyttar.

Vi kämpar på, det är kostsamt och uppslitande men också helt, helt underbart. Vilken resa. Tänk att vara så priviligerad. En livsresa som inte tar kål på oss i första taget. Vårt recept stavas; Vilja, mod och kraft, det är vad jag tror.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.