Världspremiär!!!

Ja, nu tog jag allt i lite. Men jag tänkte bjuda på en sida ur min första pjäs som manusförfattare…Att jag ens vågar mig kalla det. Jaja. Så är det.
Här kommer ”Det sköraste”

Vem är jag att ta plats och visa upp något som jag har skapat? Kanske man tänker. Till dig som tänker så; Jag ser framemot att läsa dina pjäser!
Håll till godo.

Handlingen i korta drag: Fox har kidnappat, en till yrket psykolog, Lima. Dem befinner sig i något som kan liknas vid en källare och Lima har fått lov att ta ett telefonsamtal hem till sin dotter. Fox är en trasig själ och försöker att erövra och lära känna sig själv. Lima är en yrkeskvinna som halkat in i handlingen på ett bananskal och skall egentligen vara med sin dotter nu. Det kan vara så att även hon har en hemlighet, ett mörker, som får tillfälle att komma upp till ytan i en källare där alla försvar försvinner. Där finns bara Fox och Lima.

Ett lättare smakprov. Det vill säga, inom en kort tid så kommer det på olika sätt kunna gå att få tag i manuset här på bloggen som E-bok. Jag förstår ju att det är så genialt så teatrarna i vårt avlånga land Sverige, stormar till mig för att få spela pjäsen (läs ironin). Men kanske en uppsättning kan komma till stånd inom kort. Workshop på materialet påbörjas till våren.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.