Hur vågar du?

Ofta kommer frågan, hur vågar du? Du är så modig! – men jag är inte modig i allt och inte alltid. Jag är sådan här!

Mod är för mig naturligt, det är att ge sig hän. Idag letar jag med ljus och lykta efter en plats att ge mig hän på. Ett scenrum, inspirerande kollegor och publik.

Jag vet inte helt vad jag får kraften ifrån. Eller viljan. Hos mig räcker det aldrig. Drivet är enormt. En del av sanningen stavas nog, med all ödmjukhet, ”särskilt begåvad”. Är jag bara riktigt intresserad av något så är jag en arbetshäst. En överpresterande viljestark urkraft som bara pumpar på.

För mig stavas det inte mod. Jag är sådan här. En sån som vill göra ”Med hjärtat som insats”. Ett begrepp som Peter Jöback resonerar kring i sin föreställning med samma namn. Jag gillar den tanken på att få vara fullt ut engagerad i något med full kraft. Kämpa, gråta och verkligen älska ett projekt.

Mod är för mig naturligt, det är att ge sig hän. Idag letar jag med ljus och lykta efter en plats att ge mig hän på. Ett scenrum, kollegor och en inspirerande publik.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.