Ekonomin en utmaning!

Jag vill göra allt. Drömma stort. Tänka brett. Men plånboken skriker;
– Gör inte det!!!!
Med en snabb replik så svara jag:
– JOOOOOOO

Småbarnsföräldrar som vill göra allt. Det förklarar oss bra. I jobbet och på fritid. Men hur i hela friden prioriterar man? Vi försöker att tänka på allt. Budget, jobb och ja allt det där som är fundamentet. Men så kommer ofta det oväntade och mitt i allt så ska man ta höjd för det och fokusera på något som bara tar tid och kostar pengar – livet.

Jag försöker tänka att allt inte behöver hända på en gång. Men det är jättesvårt. Min hjärna är nästan som klister. Den skriker efter goda intryck och avslappnande tankar. Jag försöker att hitta en balans i det. Resultatet av det blir helt enkelt att det är lättare att leva. Efter ett minst sagt händelserikt år (Det kan jag vidröra mer i senare inlägg) så är det viktigt med en stabil grund. Låt några drömmar stå tillbaka och låt plocka fram några – det är min melodi just för nu. Jag försöker att jorda mig och tänka att mina val gör något lättare, effektivare eller bättre – jag hoppas det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.