Trump…En arg jobbig snubbe!

Jag skrev om machokulturen i ett tidigare inlägg. Helt allvarligt. Den här mannen kan alltså inte besinna sig. Tyvärr så lär han generationer av pappor hur man ska vara. För mig är Donald Trump bara en arg jobbig snubbe.

Arga jobbiga snubbar behöver vi färre av. Därför är jag här. För att visa att det finns en annan förebild. en annan pappa., en annan människa och framförallt en annan typ av man. Visst! Jag kan vara bufflig, högljud och råka slänga ur mig grodor. Men jag vet nästan alltid när jag gör bort mig och vet jag inte det så hjälper min omgivning mig att påminna mig om vilken sida mansrollen jag står på. Då är jag respektfull nog att lyssna till mina vänliga rådgivare i min närhet.

Jag har alltid trott på den ”lilla människan” vad betyder det? Jo vi är ganska små allihop i själva sammanhanget världen. Som vi märker så lever jorden ett eget liv och vi får glatt följa med och kämpa för att inte förstöra den här underbara planeten. Sen finns det dom, som herren i gyllengult, som gör sig lite för stor. Som tror att han är något. Det är inte så man ska vara. Den”lilla människan” är mycket vackrare, finare och enklare. Oftast är det den enkla människan som är den egentliga ”stora människan”. Så låt oss se, att den som chillar vid en gammal filmrulle och kämpar för en bättre värld., det är förebilden för pappor, mammor och barn världen över. ”den lilla människan som bär på något riktigt stort. Inte en gormig och bufflig mobbare från amerikat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.