Min framtidsspaning

Gör inte misstaget att inte tro på dig själv. Vem vill jag vara om fem, tio och tjugo år? Syns man inte så finns man inte.

Nu har jag bestämt mig för att verkligen börja satsa helhjärtat och komplett på mina egna drömmar, det är resultatet av två års obeskrivlig tankeverksamhet. Vem är jag? Vad vill jag? Vad är jag bra på? Vilken pappa ska Luna ha? Därför så kunde jag inte sluta ljuga för mig själv längre. Självfallet vill jag att hon skall vara stolt över sin pappa och i bästa fall vilja följa med mig på jobbet eller fritidsaktiviteten.

Hur gör man då? Jo, genom att vara ärlig med sig själv och den jag vill vara men också tänka steget längre. Vem vill jag vara om fem, tio och tjugo år? Syns man inte så finns man inte. Därför är vi här på bloggen, bland annat. För att jag vill skapa en plattform för att synas, som mig själv.

Så det här är alltså vad jag tänker satsa på framöver men se det som en liten spaning. Kanske händer det, eller inte. Kanske går det snabbt kanske går det långsamt. Eventuellt så blir det en lång karriär i rampljuset – vem vet?

Här följer min framtidsspaning:

  1. Bygga upp en blogg som tar upp dem tre viktigaste och mest passionerade ämnena för mig just nu. Och det är alltså det ni tar del av nu.
  2. Inom ramen för den vill jag utveckla mitt skrivande och kika på att släppa en E-bok.
  3. I övrigt så arbetar jag på ett eget material för scenen som har arbetsnamnet ”Hata inte”. Den handlar kort om att, ta vara på det vi har och sluta att hata på allt och alla som inte är som du och jag.
  4. Utveckla mig som scen och filmskådespelare genom nya projekt där jag medverkar.
  5. Det hade ju varit roligt att få föreläsa litegrann. Det känns spännande. Tips, boka mig som föreläsare. En garanti för en trevlig och lärorik timme om allt från blöjbyte till mina tankar kring att prestera under press.

…Ja, listan kan göras ganska lång. Men vi börjar här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.