Äta bör man …annars bråkar man bara!

Det här är jag sämst på. Att diskutera, och tycka när jag inte har ätit. Tunneln blir smal. Mina tankar går som i en ljuskorridor. Jag och bara jag har rätt. Min vilja i just en sån stund är det absolut viktigaste. Undra egentligen vad som händer i hjärnan när vi inte får mat? Jag tänker att det är något som hänger kvar från tidernas begynnelse. Behovet av mat och den överlevnadskänsla som vi känner! Jag har alltid brottats med att inte känna igen mig själv eller den jag vill vara när jag blir hungrig. Jag blir som ett spöke på insidan. Det är också en utmaning att ta hand om sig när man har ett annat liv att ta hand om samtidigt. Jag vill ju ge så otroligt mycket. Tack och lov för att vi är två och tack för alla vänner och övrig familj som stöttar! Värme!

Ät rätt.
Ät lätt.
Och tänk på det inte alltid går att vara sitt bästa ”jag”. Men man kan försöka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.