Nybörjarguide; Ta Massagebänken


Vi hade träffats några gånger, jag och min sambo. Genom jobbet. Jag hade en väldig bra känsla. Det här var, som det ofta brukar vara för mig, en BRA kompis som jag ville känna lite på pulsen. Vi hade skrivit och chattat med varandra en lång stund. Många fina kvällar och dagar. Jag hade förstått att hon hade det lite tufft med allehanda grejer just då så jag fnulade lite på en genialisk idé. Jag har nästan alltid haft ett brinnande intresse för massage och här var det kanske läge att få användning för min mobila massagebänk som jag inköp på Jula ett år tidigare. Jag föreslog att jag skulle åka upp med den, dricka en kopp te och bjuda på en varm och bra massage. Thats it! Det blev lyckat. På väg hem så fick jag en dikt skickad till mig. Jag körde in till kanten och läste. Så otroligt vacker. Så blev det vi sen. Och jag fick lov att utbilda mig till massör. Topp!
Så för nybörjare därute. TA MED MASSAGEBÄNKEN PÅ FÖRSTA DEJTEN. Helt klart succé …om man kan massera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.